2020-06-24 07:34:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma egy régi problémájára is megoldást találhat

Napi horoszkóp június 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Lehet, hogy van egy-két apai jóbarátja, akivel szereti megbeszélni dolgait, különösen, amikor munkahelyi ügyek feszítik, kölcsönösen támaszkodhatnak egymás segítségére. Ma is így lesz ez, végre kiöntheti a szívét!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az lesz a legjobb, ha megteremti magának a saját kis nyugalom szigetét, mert ön körül eléggé hektikussá válik a világ. Mindenki öntől akar valamit, és egy percre sem hallgat majd el a telefon. Keressen magának egy kis nyugodt helyet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A házastársával vagy a gyermekével most nehezen értik meg egymást. Legyen egy kicsit türelmesebb. Ha felbosszantja magát valamin, akkor inkább számoljon el magában tízig, ne tegyen állandóan megjegyzéseket.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma egy régi problémájára is megoldást találhat, ha odafigyel a párjára, és meghallgatja, mit javasol önnek. A munkahelyén örömteli meglepetés érheti, egy kollégája kedves gesztusa igazán jókedvűvé teszi. A főnöke is megdicséri, így elégedetten zárhatja a napot.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az Oroszlán jegyében jár. Egy luxus-dolgot nagyon szeretne most megvásárolni, melynek több szempontból sincs itt az ideje. Valószínűleg mégis megveszi, és egy kicsit gyötri a lelkiismerete...


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy régi ismerőse keresheti fel ma. Elsőre nagyon megörül neki, mert önben nagyon erősen élnek a jó emlékek. Kicsit lelombozhatja azonban, hogy úgy érzi, csak ki akarja használni az illető. Pedig lehet, hogy téved!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma jól mennek a dolgai, lehetősége van a magánügyi problémák rendezésére is. Ha többet érez valaki iránt, mint amennyit eddig a tudomására hozott, akkor ma valljon színt a szerelméről! Az illető szintén vonzódik önhöz, semmi sem áll a boldogsága útjába.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Jupiter és a Plútó együttállása remek megoldást jelent önnek, például ha családi ügyben most tiszta ügyet kell öntenie a pohárba, itt az ideje, hogy megtegye. Jó alkalom a cselekvésre, de úgy közelítse meg a helyzetet, hogy másokat se sértsen meg vele.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Rengeteg izgalmat tartogat a mai nap. A dolog valószínűleg anyagi áldozattal is jár, de megéri a belé fektetett összeget, mert az busásan megtérül. Este ünnepeljen egy kicsit a párjával!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Most túlságosan kritikusan viszonyul a párjához, folyton megjegyzéseket tesz a viselkedésére. A partnere persze rosszul viseli ezt, és vissza is vág önnek, ez persze veszekedéshez vezet. Lássa be ön is, ha hibázott!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Megint feltorlódnak az intézni valók. Jó lenne, ha tudatosítaná magában és a párjában is, hogy nem mindent önnek egyedül kell megoldania. Ha nem egyenlő a munkamegosztás önök között, az könnyen a párkapcsolat megromlásához vezethet.


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy krónikus egészségügyi panaszára végre sikerül megoldást találnia. Talán valamilyen alternatív gyógymódot próbálhat ki a mai napon, mindenesetre megkönnyebbülhet, és újból jól érzi magát a bőrében!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: